PRAZNUJ S SVIZCEM 
MULTISPORT ARENA ROGOZA

Obstaja stara legenda, ki jo je Svizcu povedal njegov pradedek. Bil je namreč eden tistih staroselskih svizcev, ki so imeli okoli glave ruto in so živeli samo za razmišljanje o pomenu življenja. Dejal mu je: “Vnukec, uživaj vsak dan in ga izkoristi do konca.” In obstaja kak boljši način izkoriščenja dneva kot ta, da praznujemo skupaj? Se mi je zdelo, da ne. Svizec za te posebne dni proslavljanja pripravi nepozabno dogodivščino. Navdih za dogodivščino išče v svoji dosedanji življenski poti, na kateri je doživel že marsikaj. Od plavanja s severnimi medvedi na Antarktiki, do premagovanja ogromnih razdalj z divjimi mustangi v Severni Ameriki. No, praznovanje s Svizcem ne bo taka divja potovalna dogodivščina. Bo pa nekaj podobno nepozabnega.

Športni rojstni dan je primeren za otroke od 4. leta starosti dalje. Svižčevi animatorji bodo pripravili aktivno, veselja in smeha polno športno rojstnodnevno zabavo z različnimi športno-zabavnimi igrami in aktivnosti.
Na športnih igriščih Multisport arene se bomo zabavali z elementarnimi, različnimi športnimi in štafetnimi igrami, ki jih bomo popestrili in dopolnili s športnimi rekvizit. S prijatelji se boste lahko pomerili v mini nogometu in nogometno obarvanih igrah, mini dvoranskem hokeju, med dvema ognjema, podajanju frizbija, …
Ves program bomo prilagodili starosti, motoričnemu razvoju in številu otrok.

Kontaktni telefon: 041 637 713 – Info

Kontaktni e-mail: Info – info@svizec-sport.com

TERMINI:

Ponedeljek – Petek

 • 17.00-19.00
  *termin možen od marca do konca oktobra

Sobota

 • 10.00-12.00
 • 12.30-14.30
 • 15.00-17.00

Nedelja

 • 14.00-16.00
 • 17.00-19.00

CENIK

OTROCI STARI 4-6 LET
210 €*

250 €**

*do vključno 14 otrok
** od 15 do 22 otrok, dodaten animator

PRIJAVA
OTROCI STARI 7 in več
210 €*

230 €**

*do vključno 14 otrok
** od 15 do 22 otrok

PRIJAVA

Cene vključujejo DDV.
CENA ZAJEMA: 120 minutno animacijo rojstnega dne (cca. 90min športno zabavnih iger in cca 20 do 30 minut pogostitev), pod vodstvom 2 ali 3 Svižčevih animatorjev. Hrano za pogostitev, slane prigrizke, pijačo, kozarčke, krožnike, pribor, papirnate serviete, vabilo v elektronski obliki.

ROJSTNODNEVNA TORTA

Ker imajo eni radi čokoladno, drugi sadno, tretji lešnikovo, nekateri pa je sploh ne marajo prepuščamo organizacijo rojstnodnevne torte, peciva, kolačkov kar staršem. Krožnike, vilice in serviete za torto zagotovite starši. Po predhodnem dogovoru jo lahko vključimo v 120 minutno animacijo ali pa jo lahko razrežete in postrežete starši sami po zaključku 120 minutne animacije.

VABILA NA ROJSTNI DAN

Ob plačilu predračuna in s tem potrditvijo rezervacije, Vam na elektronski naslov posredujemo vabila v pdf formatih, ki jih lahko natisnete in razdelite ali pošljete svojim prijateljem.

POMEMBNE INFORMACIJE

 • Največje število otrok na rojstnem dnevu je 22.
 • Plačilo se opravi po predračunu. Plačilo predračuna je osnova za rezervacijo termina.
 • Priporočamo športna oblačila.
 • Rojstnodnevna torta v lastni režiji.
 • Dodatna ponudba ni všteta v osnovno ceno in se plača po ceniku.