ZAKAJ SVIZEC?

Pozabite leve! Svizec je pravi kralj živali. V življenju je zaradi svojega odprtega in karizmatičnega karakterja spoznal različne vrste živali. Od ježev, kengorujev in medvedov, do tigrov in zeber. Od vseh se je poskusil naučiti česa novega. Kenguru ga je naučil sonožnega skoka, jež prevala nazaj, vidra pa ga je naučila, kako plavati na hrbtu. To znanje zdaj predaja naprej. Da bi lahko uresničil svojo vizijo in postal vez med človeškim in živalskim svetom, je postavil temelje vadb in aktivnosti. Zanaša se na ekipo skrbno izbranih ljudi – Svižčevih vaditeljev, ki delajo z otroki.

KONTAKT

info@svizec-sport.com
040 357 119

MNENJA ZADOVOLJNIH STARŠEV

Menim, da je Svižčeva vadba izvrstna priložnost za naše malčke, da se v prijaznem in sproščenem, predvsem pa njihovi starostni stopnji prilagojenem vzdušju razgibajo, družijo in razvijajo svojo motoriko. Vaditelji so strokovni in “otrokom prijazni”, šaljivi, hudomušni, kar je otrokom pisano na kožo. Super je tudi to, da je vse na enem mestu, saj ponujajo tudi različne tečaje, ki se jih kot člani lahko ugodneje udeležimo. Svizec je zakon!

Ines Jarh

MAMA

V naši družini imamo dva sviščeva prijatelja, fanta in punco. In če na hitro izračunam, smo se s Svizcem pri njegovi letni vadbi družili nepozabnih 6 let. Začelo se je v vrtcu in končalo letos, ob koncu šolskega leta. Ja, Svizec je poskrbel, da smo bili v pričakovanju te vznemirljive igre, v razgibavanju, tudi v učenju reda in nenazadnje v obujanju spominov. Svizec je poskrbel tudi za to, da nas ni skrbelo, ali so ta mali Svizci na varnem. In še nekaj nam je uspelo… nikogar nismo rabili nikamor voziti, ker je prišel Svizec k nam… v Rače, pa tudi v Hoče.

In verjamem, da se prav vse, kar smo počeli s Svizcem, obrestuje. Najbrž ne rabiš doktorata, da ugotoviš ali se otrok rad in z veseljem giblje, ali pa ga je treba k vsaki fizični aktivnosti priganjati.

Katja

MAMA