SMUČANJE

Obstaja stara legenda, ki jo je Svizcu povedal njegov pradedek. Bil je namreč eden tistih staroselskih svizcev, ki so imeli okoli glave ruto in so živeli samo za razmišljanje o pomenu življenja. Dejal mu je: “Vnukec, uživaj vsak dan in ga izkoristi do konca.” In obstaja kak boljši način izkoriščenja dneva kot ta, da praznujemo skupaj? Se mi je zdelo, da ne. Svizec za te posebne dni proslavljanja pripravi nepozabno dogodivščino. Navdih za dogodivščino išče v svoji dosedanji življenski poti, na kateri je doživel že marsikaj. Od plavanja s severnimi medvedi na Antarktiki, do premagovanja ogromnih razdalj z divjimi mustangi v Severni Ameriki. No, praznovanje s Svizcem ne bo taka divja potovalna dogodivščina. Bo pa nekaj podobno nepozabnega.

Rojstne dneve izvajamo na Drava Centru na Libuškem nabrežju in v Multisport Areni v Rogozi.

Click me!

ZGODBA O SVIZCU

Pred davnimi časi, okrog leta 2004, je za devetimi gorami.. No, priznam, da je bilo bolj pod kot za in da je bil samo en hrib oziroma hribovje, imenovano Pohorje. Kakorkoli že, tukaj pod tem hribom je Svizec pričel svojo zgodbo. Tega davnega leta je namreč začel delati s prvimi vajenci in jih učiti veščin, ki se jih je naučil od drugih živali, ki jih je spoznal na svoji poti. Pot, ki se je začela, ko je kot mlad Svizec ugotovil, da ne bo nikoli tak, kot so drugi predstavniki njegove vrste. Veste, večina svizcev je namreč lenuhov, ki gredo iz svojega prebivališča zgolj po hrano. Našemu Svizcu pa se je nekega dne po naključnem, nekateri bi rekli usojenem snidenju z vidro odprl povsem nov svet, do takrat svizcem še nepoznan…

Click me!

MNENJA ZADOVOLJNIH STARŠEV

Svizec je odličen način za sproščanje odvečne otroške energije, kjer se otroci skozi igro in na zabaven način spoznavajo z različnimi športnimi igrami, preizkušajo svoje sposobnosti, se učijo sodelovanja ter strpnosti, na organiziranih tečaj pa usvajajo veščine plavanja, rolanja in smučanja. Njihovi vaditelji so strokovni, zanesljivi in odgovorni, imajo čut za otroke in prav otroški nasmejani obrazi po vsaki vadbi so dokaz, da je SVIZEC prava izbira!

Alenka Fingušt

MAMA DVEH OTROK

Pri Svizcu se je naša punca naučila ogromno: smučanja, plavanja, rolanja… Zelo je uživala na zimovanju in letnem taboru, kjer se je družila z »neznanimi« otroci, kar ji  je povečalo samozavest in izboljšalo socializacijo izven doma in vrtca. Letna vadba pa ji je dala odlično koordinacijo, motoriko in zrav duh v zdravem telesu. Bravo Svizci, bili ste vseskozi odlični animatorji! Zelo vas priporočamo!

Magda Dokl Založnik

MAMA

Kako otroka naučiti plavati, smučati, skakati, narediti preval, rolati… odgovor je SVI-SVI-SVIZEC! 

Eva Soršak

MAMA

MNENJA ZADOVOLJNIH STARŠEV

Menim, da je Svižčeva vadba izvrstna priložnost za naše malčke, da se v prijaznem in sproščenem, predvsem pa njihovi starostni stopnji prilagojenem vzdušju razgibajo, družijo in razvijajo svojo motoriko. Vaditelji so strokovni in “otrokom prijazni”, šaljivi, hudomušni, kar je otrokom pisano na kožo. Super je tudi to, da je vse na enem mestu, saj ponujajo tudi različne tečaje, ki se jih kot člani lahko ugodneje udeležimo. Svizec je zakon!

Ines Jarh

MAMA

V naši družini imamo dva sviščeva prijatelja, fanta in punco. In če na hitro izračunam, smo se s Svizcem pri njegovi letni vadbi družili nepozabnih 6 let. Začelo se je v vrtcu in končalo letos, ob koncu šolskega leta. Ja, Svizec je poskrbel, da smo bili v pričakovanju te vznemirljive igre, v razgibavanju, tudi v učenju reda in nenazadnje v obujanju spominov. Svizec je poskrbel tudi za to, da nas ni skrbelo, ali so ta mali Svizci na varnem. In še nekaj nam je uspelo… nikogar nismo rabili nikamor voziti, ker je prišel Svizec k nam… v Rače, pa tudi v Hoče.

In verjamem, da se prav vse, kar smo počeli s Svizcem, obrestuje. Najbrž ne rabiš doktorata, da ugotoviš ali se otrok rad in z veseljem giblje, ali pa ga je treba k vsaki fizični aktivnosti priganjati.

Katja

MAMA